MEDEWERKER RECEPTIE  M/V

 

DE FUNCTIE

 

Als medewerker Receptie ben je het visitekaartje van het park. Je bent medeverantwoordelijk voor de gastvrijheid en service dienstverlening naar de gasten toe.

De hoofdtaken bestaan uit het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van vragen en ze verder helpen bij problemen of klachten. Je kunt de gasten echt alles vertellen over het park en de faciliteiten, over de omgeving en over de toeristische attracties en bezienswaardigheden of leuke evenementen in de regio. Dit alles doe je met een brede glimlach, een groot gevoel voor gastvrijheid en zoveel mogelijk in de taal van de gasten.

Tussendoor heb je contact met je collega’s, ben je op de hoogte van het animatie-programma en voer je lichte administratieve taken uit.

 

FUNCTIE EISEN

-       Een afgeronde MBO opleiding, richting Toerisme & Recreatie

-       Vlotte communicatieve en sociale vaardigheden

-       Representatieve uitstraling

-       Flexibele en servicegerichte instelling

-       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits en Frans zijn een pré

-       Proactief en hands-on

-       Stressbestendig

-       Bereid zijn om te werken in de weekenden en in de schoolvakanties

-       Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

Wij bieden een afwisselende baan van 32 tot 38 uur per week, in een informeel en dynamisch team bij een innovatieve en groeiende organisatie. Beloning is conform CAO Recreatie.

 

INTERESSE?

Stuur je sollicitatie met schriftelijke motivatie, curriculum vitae én pasfoto naar info@toerismeoisterwijk.nl, t.a.v. Sabine Flipsen, Office Manager.

Neem voor meer informatie contact op met Sabine Flipsen, +31 (0)6 5143 0845.

Created by Nathalie Bossers and Floris Verdonschot