Jos de Punder

Jos de Punder is ondernemer in de recreatiebranche en initiatiefnemer van Recreatie Company. Deze organisatie ontplooit, ontwikkelt en exploiteert projecten en producten voornamelijk binnen de toeristisch/recreatieve sector, zoals Vakantiepark De Reebok in Oisterwijk. Vanuit zijn brede achtergrond in marketing, management, productontwikkeling en recreatie, gecombineerd met kennis ontwikkeld door studie, ervaring en reizen, is hij expert in het creëren van visieplannen en structuren.

 

Binnen de projecten wordt recreatie, sfeer en ontspanning door Recreatie Company vaak verbonden met klasse en kunst, ook binnen ontwikkeling in thema’s als Van Gogh, delen i.p.v. bezitten, onderscheidend zijn, e.d.. In nauwe samenwerking met ontwerpers en kunstenaars wordt in bijzondere verblijfsaccommodaties unieke objecten gerealiseerd!

 

Ook het concept voor het ontplooien van de European Green Academy is een idee van zijn hand: Het belang van goed ontwikkelde boomkennis biedt kansen op een sterke en duurzame streekeconomie!

Created by Nathalie Bossers and Floris Verdonschot